A legjobb nőnapi ajándék, a legjobb gazdiknak

Nőnap alkalmából lepj meg, egy számodra különösen kedves személyt, egy hozzá illő prémium minőségű, egyedi MancsDekor portréval! Ezeket a portrékat szakképzett, profi grafikusok rajzolják meg számítógépen, egy általad küldött fotó alapján, kézzel, az első vonástól az utolsóig. Ettől lesz személyre szabott és színvonalas munka, nem pedig egy tömeggyártmány. Ha számodra és ajándékozottad számára fontos a minőség, jó helyen jársz! Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük azokat az ajándékötleteinket amik 100% sikert aratnak a legjobb gazdik körében!

Kisállat portré faliképen

Választhatod az egy kisállatról készült portrét, de akár kettő, vagy három kis kedvenc is helyet kaphat a képen. A portré fölött helyezkednek el az általad megadott kutya nevek, macska nevek, vagy egy állat esetén, értelem szerűen egy név kerül a portré fölé. Kérheted az elkészült portrét kasírozott faliképre, ebben az esetben a kasírozás  során a portrét habkartonra ragasztjuk fel. Ez az eljárás minimalista és modern megjelenést ad a portrénak, így bármilyen stílusú lakásban jól mutat. De választhatod a poszter formátumot is, ennek az az előnye, hogy olyan képkeretbe teszed az elkészült képet, amilyenbe csak szeretnéd és ami a legjobban illik a kép tulajdonosának otthonába. Mindkét esetben profi, minőségi munkát fogsz kézhez kapni.

Személyre Szabott Kisállat Puzzle A4 méretben

Egy kirakós remek ajándék lehet, hiszen egyszerre szuper szórakozási lehetőség és miután elkészül mutatós dekoreleme lehet az otthonunknak. 120 darabos puzzle termékünk A/4-es méretű képet alkot kirakva. A portré fehér háttérre kerül, névvel ellátva. Egy kirakóst kedvelő gazdi számár nem találsz ennél tökéletesebb ajándékot.

Kisállat Bögre nőnapra

Bögréből nincs olyan, hogy sok, vagy elég, ezt bármelyik bögre rajongó megmondhatja! 🙂 Ráadásul saját kis kedvenced egyedi portréjával ellátott bögrét biztos nem találsz a boltok polcain. Egy igazán odaadó gazdi számára viszont szuper nőnapi ajándék lehet egy ilyen darab. Minőségi kerámia bögrénk, melyre a portré kerül, mikrohullámsütőben használható és a mosogatógépbe is bátran beteheted.

Portrék digitális változata

Szeretnénk ezennel bemutatni legújabb termékünket. A grafikusaink által elkészült portrét már kérheted csak digitális formában is. Így később olyan hordozóeszközre (póló, képeslap, hűtőmágnes… stb.) kerülhet a csodás MancsDekor, amire csak szeretnéd. Ha még nem tudtál dönteni milyen formában (falikép, bögre, puzzle) szeretnéd viszontlátni az elkészült portrét, akkor ez egy remek megoldás számodra!

Kövess minket Facebook és Instagram oldalunkon is!

5% kedvezmény
20% kedvezmény
Pörgess újra!
Majdnem…
1000 Ft kupon
Ingyenes szállítás
5% kedvezmény
Zsákbamacska
Pörgess a kedvezményért!

Szerencsésnek érzed magad? Itt az idő, hogy pörgess egy jót és - ha nyersz - azonnal beválthatod nyereményed. Készen állsz?

A játékban való részvétellel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatónkat.

HOPPÁ!

5% Kedvezmény

Add meg e-mail címed és egy 5%-os kuponnal ajándékozunk meg, amit azonnal be tudsz váltani az első vásárlásod során.

.