Egyedi macska portré rajzolás kézzel

Macska portrén gondolkozol? Egy cicás portré remek módja annak, hogy megmutasd mindenki számára, a cicád is a család része és mennyire fontos számodra. Célunk, hogy egyedien és stílusosan tudd kifejezni a szereteted háziállatod iránt, vagy egy igazán különleges és egyedi ajándékkal tudd meglepni a számodra fontos személyt.

Mennyibe kerül egy cicás macska portré?

Önmagában a portré csak akkor izgalmas, ha nem csak a számítógép vagy mobiltelefon kijelzőjén látható. Éppen ezért rátehetjük valamilyen különleges hordozóra, és egyből különleges és mutatós ékköve lesz a lakásnak. Éppen ezért puzzle-n poszteren és kasírozott habkartonon is könnyen elérhető egy ilyen macska portré már 9990 Ft-tól.

Hogyan kell macska portrét rajzolni? Cica rajzolás

Ahogyan egy ősi mondás is tartja, cicát rajzolni nem nehéz, csupán a jellegzetességeket kell észrevenni és vászonra vetni. Tollal, ecsettel, ceruzával is megörökíthető és újrarajzolható bármely cica egy fotó alapján.

Mi digitálisan rajzoljuk újra a beküldött fotók alapján a Mancsdekor portrékat. Fontos, ha ránk bízod a rajzolást, hogy a fotó a cicával szemmagasságában készüljön és világos legyen a fotó – így minden apró stílusjegyet és egyedi vonást könnyen észrevehetünk és elsőre tökéletes portréval fogunk meglepni. De akkor sem kell aggódnod, ha apró módosításra van szükség hiszen minden esetben elküldjük a portrét ellenőrzésre, mielőtt nyomdáznánk – így garantáltan elégedett leszel a Mancsdekor macskaa portréval.

Jó, ha tudod, nálunk a Mancsdekornál nem egy Photoshop effektet használunk, vagy csak úgy körbevágjuk a beküldött fotót és “kész”. Mi valóban újrarajzoljuk a macska portrét! Ha érdekel egy gyorsított felvétel, így rajzoljuk meg a macska portrékat:

Miért fontos az embereknek egy macska portré?

Tapasztalataink alapján minden eddiginél többen próbálnak emlékezni és emléket állítani kedvenceiknek, így egyedi és érdekes ajándékokat készíteni. Biztosak vagyunk benne, hogy tele a telefon cicás fotókkal és videókkal, de egy macska portré a falon állandóan kedves emlékeztető. Tudjuk, hogy vannak szomorú esetek is, amikor egy-egy cica már nem lehet közöttünk, de szívesen emlékezünk vissza rá egy kisállat portréval. Ilyen esetekben is kiváló választás

Ajándék cicás gazdiknak – macska ajándék dekoráció

Nyugi – ezt az ajándékot nem fogja ellepni a porcica! 😉
Tudjuk, mennyire nehéz egy igazán különleges ajándékkal meglepni a cicakedvelő gazdikat – hogy ne kerüljön porfogóként a polcra. Számunkra örömöt okoz az a több, mint 100 visszajelzés tőletek, ahogy meg voltatok hatódva az elkészült macska portré első megpillantásakor. Értetek rajzoljuk.

Ezeket a különleges Mancsdekor macska portrékat digitálisan rajzoljuk, így azonnal felhasználhatóak nyomdai minőségben például egy cicás bögrén, puzzle felületen vagy poszterként és kasírozott falra akasztható képként is. Sőt! Akár Neked is átadjuk a digitális verziót, így később újra felhasználhatod egy pólón, másik bögrén vagy beállítod a telefonodon háttérképnek.

Ha kérdésed lenne keress minket bátran üzenetben vagy telefonon. És ne késlekedj, válassz már most egy Mancsdekor terméket, alig várjuk, hogy rajzolhassunk! : )5% kedvezmény
20% kedvezmény
Pörgess újra!
Majdnem…
1000 Ft kupon
Ingyenes szállítás
5% kedvezmény
Zsákbamacska
Pörgess a kedvezményért!

Szerencsésnek érzed magad? Itt az idő, hogy pörgess egy jót és - ha nyersz - azonnal beválthatod nyereményed. Készen állsz?

A játékban való részvétellel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatónkat.

HOPPÁ!

5% Kedvezmény

Add meg e-mail címed és egy 5%-os kuponnal ajándékozunk meg, amit azonnal be tudsz váltani az első vásárlásod során.

.