Rólunk

Tapasztaltad már, mennyire nehéz igazán izgalmas és egyedi ajándékkal meglepni azokat, akiket igazán szeretsz? Mi igen! Éppen ezért találtuk ki a Mancsdekor-t mint egy állati lakberendező projektet.

Célunk, hogy egyedien és stílusosan tudd kifejezni a szereteted háziállatod iránt, vagy egy igazán különleges és egyedi ajándékkal tudd meglepni a számodra fontos személyt.

Profi grafikusaink személyre szabott portrét készítenek kutyádról, macskádról, lovadról és a kishörcsögödről vagy más háziállatodról (tevét még nem rajzoltunk, de azt is tudunk). Ezáltal olyan különleges falidíszt tudhatsz magadénak, amit egyedül a világon Te birtokolsz.

Letisztult és modern stílust képviselünk. Képeink fehér, világos rózsaszín és világos szürke háttérszínekkel rendelhetők. A portrét habkartonra kasírozzuk, amit azonnal a falra tudsz akasztani. Tehát nincs kerete a képnek, így nem kell aggódnod azon, hogy elütne a szín vagy stílus a többi berendezési tárgytól, de ha keretbe szeretnéd tenni, akkor poszterként is rendelhetsz!

Hiszünk abban, hogy fel fogja dobni a napod egy szép portré a kiskedvencedről amikor ránézel. Mi abban segítünk, hogy portré készüljön róluk!

destin mockup High Quality 1
5% kedvezmény
20% kedvezmény
Pörgess újra!
Majdnem…
1000 Ft kupon
Ingyenes szállítás
5% kedvezmény
Zsákbamacska
Pörgess a kedvezményért!

Szerencsésnek érzed magad? Itt az idő, hogy pörgess egy jót és - ha nyersz - azonnal beválthatod nyereményed. Készen állsz?

A játékban való részvétellel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatónkat.

HOPPÁ!

5% Kedvezmény

Add meg e-mail címed és egy 5%-os kuponnal ajándékozunk meg, amit azonnal be tudsz váltani az első vásárlásod során.

.