Egyedi kutya portré rajzolás kézzel

Kutya portrén gondolkozol? Egy kutya portré remek módja annak, hogy megmutasd mindenki számára, ő is a család része, mennyire fontos számodra. Célunk, hogy egyedien és stílusosan tudd kifejezni a szereteted háziállatod iránt, vagy egy igazán különleges és egyedi ajándékkal tudd meglepni a számodra fontos személyt.

Mennyibe kerül egy kutya portré?

Önmagában a portré nem értékes annyira mivel csak a számítógép vagy mobiltelefon kijelzőjén látható. De rátehetjük valamilyen különleges hordozóra, és egyből különleges és mutatós ékköve lesz a lakásnak. Éppen ezért puzzle-n poszteren és kasírozott habkartonon is könnyen elérhető egy ilyen kutyaportré már 9990 Ft-tól.

személyre szabott egyedi kisállat kutya cica portré mancsdekor

Hogyan kell kutya portrét rajzolni? Kutya rajzolás

Ahogyan egy ősi mondás is tartja, kutyát rajzolni nem nehéz, csupán a jellegzetességeket kell észrevenni és vászonra vetni. Tollal, ecsettel, ceruzával is megörökíthető és újrarajzolható bármely kutya egy fotó alapján.

Mi digitálisan rajzoljuk újra a beküldött fotók alapján a Mancsdekor portrékat. Fontos, ha ránk bízod a rajzolást, hogy a fotó a kutyus szemmagasságában készüljön és világos legyen a fotó – így minden apró stílusjegyet és egyedi vonást könnyen észrevehetünk és elsőre tökéletes portréval fogunk meglepni. De akkor sem kell aggódnod, ha apró módosításra van szükség hiszen minden esetben elküldjük a portrét ellenőrzésre, mielőtt nyomdáznánk – így garantáltan elégedett leszel a Mancsdekor kutya portréval.

Jó, ha tudod, nálunk a Mancsdekornál nem egy Photoshop effektet használunk, vagy csak úgy körbevágjuk a beküldött fotót és “kész”. Mi valóban újrarajzoljuk a kutya portrét! Ha érdekel egy gyorsított felvétel, így rajzoljuk meg a kutya portrékat:

Miért fontos az embereknek egy kutya portré?

Tapasztalataink alapján minden eddiginél többen próbálnak emlékezni és emléket állítani kedvenceiknek, így egyedi és érdekes ajándékokat készíteni. Biztosak vagyunk benne, hogy tele a telefon kutyás fotókkal és videókkal, de egy kutyás portré a falon állandóan kedves emlékeztető. Tudjuk, hogy vannak szomorú esetek is, amikor egy-egy házikedvenc már nem lehet közöttünk, de szívesen emlékezünk vissza rá egy kisállat portréval. Ilyen esetekben is kiváló választás

Ajándék kutyás gazdiknak – kutyás ajándék dekoráció

Tudjuk, mennyire nehéz egy igazán különleges ajándékkal meglepni a kutyakedvelő gazdikat – hogy ne kerüljön porfogóként a polcra. Számunkra örömöt okoz az a több, mint 100 visszajelzés tőletek, ahogy meg voltatok hatódva az elkészült kutya portré első megpillantásakor. Értetek rajzoljuk.

Ezeket a különleges Mancsdekor kutya portrékat digitálisan rajzoljuk, így azonnal felhasználhatóak nyomdai minőségben például egy kutyás bögrén, puzzle felületen vagy poszterként és kasírozott falra akasztható képként is. Sőt! Akár Neked is átadjuk a digitális verziót, így később újra felhasználhatod egy pólón, másik bögrén vagy beállítod a telefonodon háttérképnek.

Ha kérdésed lenne keress minket bátran üzenetben vagy telefonon. És ne késlekedj, válassz már most egy Mancsdekor terméket, alig várjuk, hogy rajzolhassunk! : )5% kedvezmény
20% kedvezmény
Pörgess újra!
Majdnem…
1000 Ft kupon
Ingyenes szállítás
5% kedvezmény
Zsákbamacska
Pörgess a kedvezményért!

Szerencsésnek érzed magad? Itt az idő, hogy pörgess egy jót és - ha nyersz - azonnal beválthatod nyereményed. Készen állsz?

A játékban való részvétellel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatónkat.

HOPPÁ!

5% Kedvezmény

Add meg e-mail címed és egy 5%-os kuponnal ajándékozunk meg, amit azonnal be tudsz váltani az első vásárlásod során.

.